skip to Main Content
06 45442588 info@edfasol.nl Werkzaam in Amsterdam en omstreken.

Zolder verbouwen?

Over het algemeen dient een zolder als bergruimte en de ruimte wordt over het algemeen minder onderhouden dan andere ruimtes. Wanneer u enkel op een andere wijze gebruik wilt maken van de zolder, of een complete verbouwing van uw zolder laten uitvoeren? Klus Bedrijf Edfasol is hiervoor uw expert in Amsterdam en omstreken.

De mogelijkheden van een zolder

De mogelijkheden van een zolder zijn zeer divers. Enkele mogelijkheden voor het verbouwen van de zolder staan onderstaand beschreven.

Ombouwen

U kunt ervoor kiezen om de zolder te laten ombouwen naar een kinder- of slaapkamer. Ook kunt u ervoor kiezen om de huidige zolder om te toveren naar een hobby-, werk- of studeerkamer.

Scheidingswand

Een zolder is in veel gevallen ongeveer een derde van het totale woonoppervlakte. Mogelijk is dit te groot voor de slaapkamer of werkruimte die u in gedachte heeft. Als dat zo is kan kan het interessant zijn om er twee ruimtes van te maken. Klus Bedrijf Edfasol kan een scheidingswand voor u plaatsen, waarmee u van deze ruimte twee kleinere ruimtes maakt.

Renovatie

Is uw zolder simpelweg verouderd en toe aan een opknapbeurt? Ook hiervoor kunt u bij Klus Bedrijf Edfasol terecht.

Welke optie spreekt u het meeste aan?

Waar u ook voor kiest, Klus Bedrijf Edfasol draait er z’n hand niet voor om. Dus wilt u nu eindelijk die zolder laten ‘aanpakken’ ?

En vindt u het belangrijk dat dit wordt uitgevoerd door een betrouwbare en veelzijdige vakman? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Klus Bedrijf Edfasol.