skip to Main Content
06 45442588 info@edfasol.nl Werkzaam in Amsterdam en omstreken.

Vloeren (Zandcement/Beton of Laminaat vloeren) installeren?

Dekvloer voor egalisatie na het storten van beton

Een dekvloer wordt aangebracht als bovenlaag op een bestaand vloertype om deze te vlakken ofwel te egaliseren. Betonvloeren zijn namelijk niet glad genoeg om direct te gebruiken voor tapijt, laminaat, zijl, grind, parket, PVC, natuursteen of tegels. Edfasol kan zowel uw betonvloer als uw dekvloer verzorgen en staat in voor de allerbeste prijs-kwaliteitsverhouding.

Dekvloer voor wegwerking bekabeling

Dekvloeren dienen niet alleen als afvlakmiddel en toplaag, maar ook als middel om leidingen voor water, elektra, verwarming en signaalbekabeling voor TV of muziek in weg te werken. Voordat u een dekvloer kunt laten leggen, is het dus van belang dat u de bekabeling rond hebt.

Spiegelgladde dekvloer van topkwaliteit

Anders dan een betonvloer, bestaat een dekvloer uit speciaal gesorteerd zand, dat door toevoeging van cement en water wordt gefixeerd. Doordat er gebruik wordt gemaakt van zeer kleine hoeveelheden water, wordt een aardvochtig speciemengsel verkregen, dat door Edfasol vakkundige vloerleggers wordt verwerkt tot een spiegelgladde dekvloer van topkwaliteit.

Edfasol: Vloeren tegen de scherpste prijzen

Wanneer u uw vloer laat leggen door Edfasol, bent u verzekerd van een vloer van de allerhoogste kwaliteit tegen een uiterst scherpe prijs. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

* Kleine laminaat klussen zoals een woonkamer, slaapkamer, gang en/of hal kunnen ook worden verzorgt. Neem voor meer contact met ons op.