skip to Main Content
06 45442588 info@edfasol.nl Werkzaam in Amsterdam en omstreken.

Schilderwerk?

Hoe zit het met uw schilderwerk? Is het schilderwerk binnen en buiten nog gaaf? Als het schilderwerk op dit moment nog goed is, kan het zijn dat het schilderwerk binnenkort wel aan vervanging toe is.

Voor al het schilderwerk in Amsterdam en omstreken kunt u bij Klus Bedrijf Edfasol terecht.

Binnenschilderwerk

Veelgebruikte oppervlakten in het huis vragen soms onderhoud aan het schilderwerk. Over het algemeen is de binnenkant van uw woning na ongeveer zeven jaar toe aan een nieuw likje verf. Veelgebruikte oppervlakten in het huis, bijvoorbeeld de trap, vragen over het algemeen om meer onderhoud. Voor het binnenschilderwerk kunt u denken aan de deuren, de kozijnen, de trap, de dakkapel of het sausen van de muren en het plafond.

Buitenschilderwerk

Over het algemeen is de buitenkant van uw woning eerder toe aan een nieuwe laag verf, vergeleken met de binnenkant van uw woning. Gemiddeld genomen is het schilderen van de buitenkant na ongeveer vijf jaar nodig. De reden hiervoor zijn de weersinvloeden. De buitenkant van uw woning wordt door het hele jaar blootgesteld aan de verschillende weersinvloeden. Hierdoor wordt het schilderwerk eerder minder goed.

Een nieuwe verflaag zorgt er dus voor dat de buitenkant van uw woning beter beschermd is. Door goed onderhouden schilderwerk verlengd u de levensduur van uw gevel, kozijnen en andere onderdelen van uw woning. Daarnaast zorgt het schilderwerk ervoor dat uw woning er een stuk beter uitziet.

Kortom, met nieuw buitenschilderwerk slaat u twee vliegen in één klap.

Uw schilderwerk onderhouden

Als u uw schilderwerk heeft laten doen door Klus Bedrijf Edfasol is het natuurlijk de bedoeling om dit zo lang mogelijk mooi te houden. Om het schilderwerk zo lang mogelijk goed te houden hebben wij een aantal tips voor het onderhoud van uw schilderwerk.

  • Maak ongeveer twee keer per jaar schoon met een vochtige doek.
  • Controleer het schilderwerk regelmatig op beschadigingen, blaasjes en/of scheurtjes en maak de aanslag op het schilderwerk goed schoon.
  • Mocht er schade zijn aan uw schilderwerk, neem dan contact op met Klus Bedrijf Edfasol om dit te verhelpen en grotere schades te voorkomen.
  • Zorg ervoor dat uw woning goed geventileerd wordt om de vochtige lucht af te voeren. Ventileren heeft een positieve invloed op de levensduur van het schilderwerk. Ook is dit goed voor uw eigen gezondheid!

Profiteer van het lage BTW-tarief

Voor consumenten geldt dat op alle schilderwerkzaamheden het lage BTW tarief van 9% van toepassing is en als voorwaarde moet uw woning ouder dan 2 jaar zijn.

Let op: Het gaat dan over de arbeid (uren), over materiaal wordt wel 21% BTW berekend. Dit geldt dus ook als u uw schilderwerk laat doen door Klus Bedrijf Edfasol.