skip to Main Content
06 45442588 info@edfasol.nl Werkzaam in Amsterdam en omstreken.

Badkamer verbouwen of installeren?

Wilt u uw badkamer laten verbouwen? Nieuw tegelwerk? Eindelijk een bad laten plaatsen? Of juist uw bad vervangen door een inloopdouche? Of wilt u het badkamermeubel monteren dat u al zo lang wilt hebben? Bij installeren of het renoveren van een badkamer komen de meest uiteenlopende werkzaamheden kijken. Dat hoeven we u waarschijnlijk niet te vertellen. Toch willen we enkele belangrijke punten aan u voorleggen. Al is het maar om een beeld te geven van de hoeveelheid mogelijkheden én aandachtspunten.

Checklist bij een badkamerverbouwing

Het is niet alleen belangrijk hoe de badkamer er ‘van buiten’ uit komt te zien. Ook ‘achter de schermen’ moet alles kloppen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het leidingwerk en het waterdicht maken van de badkamer. En zo zijn er meer vragen die u uzelf kunt stellen:

  • Hoe deel ik mijn badkamer het beste in?
  • Wil ik een inloopdouche of douche in bad?
  • Hoe kan ik straks mijn badkamer ventileren?
  • Hoe is de vochtwerendheid van de deur, plafond en muren?
  • Wil ik vloerverwarming?

Win ruim advies in voor u een offerte tekent!

Wij zijn van mening dat advies inwinnen voordat u een offerte tekent geen kwaad kan. Dient u een aanvraag in bij Edfasol? Dan zal hij bij u langskomen om al uw vragen te beantwoorden. En u kunt rekenen op gratis advies! Pas nadat u uw wensen duidelijk heeft besproken, zal er een offerte gemaakt worden. 

U heeft uw wensen voor uw nieuwe badkamer duidelijk gemaakt, de offerte is getekend, en dan…

Edfasol gaat voor u aan de slag! Een voordeel voor u wanneer u heeft gekozen voor een Edfasol: U heeft slechts één aanspreekpunt tijdens de verbouwing.